Mogelijkheden

Smaakvol communiceren? Flyers2eat denkt met u mee!
Flyers2eat biedt eindeloos veel mogelijkheden. U wilt uw relaties verrassen met een perfect en smaakvol communicatiemiddel? Laat dat maar aan Flyers2eat over. U levert het ontwerp aan en ons creatieve team doet de rest, van productie tot verzending.

Flyers2eat producten worden gemaakt van eetbaar ‘papier’ (ouwel) en in eigen beheer bedrukt met eetbare inkt. Het hoofdbestanddeel van ouwel is aardappelzetmeel, een 100% natuurlijk product dat veilig voor de gezondheid en volledig biologisch afbreekbaar is. Glutenvrij: De producten van Flyers2eat bevatten GEEN gluten en zijn GMO vrij. Ze zijn daardoor ook geschikt voor mensen met een glutenallergie.
Leuk én lekker: Flyers2eat producten zijn leuk, maar ook lekker: ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren.
Eetbare inkt: De eetbare inkt die Flyers2eat gebruikt is gebaseerd op natuurlijke of natuuridentieke grondstoffen. Deze zijn zowel getest door onze kwaliteitsafdeling als door een onafhankelijk laboratorium.

Voorbeelden

eetbareflyers.nl - voorbeelden eetbare flyers eetbareflyers.nl - voorbeelden eetbare flyers eetbareflyers.nl - voorbeelden eetbare flyers eetbareflyers.nl - voorbeelden eetbare flyers eetbareflyers.nl - voorbeelden eetbare flyers
PNeem contact met ons op over de mogelijkheden van onze Organische Flyers bij Flyers2Eat.com!

Over ons

Flyers2eat is een Nederlands bedrijf met een jong, creatief team dat barst van de vernieuwende ideeën. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in de voedingsindustrie.

Meer

Meer weten?

Ga dan naar ons productoverzicht of neem contact met ons op. Het Flyers2eat team staat voor u klaar!

Meer